Saturday, May 21, 2011

testing....testing...123

Hullloooo....ni n3 gediks dari enpon baru encik suami. Hehe...member dh tuko enset. Harusla ku tepek pic sdri kan. Tuan nye tepon segan nk upclose lam blog picisan ni. K la, gtg. Mlm kang kiter hapdet citer g. Babuy
Published with Blogger-droid v1.6.9

Sunday, May 8, 2011

Hari Ibu 2011

Hari ni Hari Ibu, selamat Hari Ibu buat semua ibu2 di donia ini. Alhamdulillah krn aku diberi izin menjadi ibu kpd 2 anak2 yg comey2 cam ibu dia gak. Sgt best menjadi ibu ni taw. Setiap detik sbg ibu ni sgt2lah bermakna. Aku juga bersyukur krn masih ada ibu dgnku yg ku panggil EMAK. Selain tu ada juga mak mertua. Selamat Hari Ibu wahai emak2ku sekalian. Jasa baktimu hanya Allah yg mampu membalasnya. Kamu sumber insprirasiku & kekuatanku. Nak kasi kegembiraan sket kat mak2 den ni ha. Kalo nk btol2 reward mrk mmg x termampu kot. Lg pon x der brg lam dunia ni leh gantikan ngan pengorbanan mrk. Hanya tanda ingatan buat mrk. Nk share duit APC tok org2 tersyg. Hehe...



Yang ni untuk my mom...hmmm...sgt hepi bila dia kata dia mmg nk hbag baru. Yippeeee. Suke ble dpt buat mak hepi. Katanya nk pakai tym raye poser nnt. Selamat Hari Ibu mak.



 
Yg ni plak tok mak hajjah saye. Ni lom dpt bg lg. Kene tggu ujung mggu la bila kami blk kg nnt. Mekaseh mak...Along saaaayangggg Mak sgt2. Huhu...am speechless. Tok diri sendiri x dok. Tunggu la org len bagi plak kan. Tu pong kalo ado yg sudi...Anak2 pon x reti g nk kasi prezen2 ni.
Kesimpulannya...Selamat Hari Ibu buat seluruh ibu2 di donia ini.


Sunday, May 1, 2011

Dia nak motor plak...

Ayah ada motor tp Sara x leh naik
Moto ayah x seswai tok Sara
X dpt naik moto...main moto pon ok la

Ni motor berkuasa besar tok anak dara ku
Ish3....nak men menan dak laki
Tapi dia join gak men anak patong cam gugurl lain
Dok umah wan ngan Qayyum
Apa Qayyum ada sumer dia nak
Hmmm...Sara...Sara....

Kemain senyumnya dpt moto 
Moto Rm18 jer, beli kat Masjid Jamek
Ntah camana ibu murah ati nak beli
Mmg tidaklah menjadi kesukaanku
membeli menan anak2
Ku sker lagi belikan baju 
Menan kt umah tu smer org bagi
Dh x der tempat nk simpan
Maklumkan umh kecik jer
Nmpknya kene pos blk kg la ni
Umah baru wan byk blk kosong lagi, ngeh3

Ntah bape lamer la leh tahan tu
Sempat tak kalo adik Aqil nk pinjam main ek?