Tuesday, June 11, 2013

Bowling 2013

 Yesss!!! Bowling lagi. Suker btol kiter men bowling ni. Tahun ni acam bese, kiter join aktiviti anjuran opis. Sukan 3 penjuru-Bowling. Tiga penjuru sebab tahun ni ada 3 big games iaitu bola jaring, bowling & futsal. Bola jaring dah settle bulan 4 lepas.  Kiter x dpt join sbb dh ada xktvt lain. Bulan May depa jln kan bowling plak. Ada kesempatan join, kiter wat 1 team. Wah3....this time my teammate hero2 uols.
 
 
Game mula katanya kol 11.30. Kami sampai awal hari tu. Biasa la kalo ajak en somi join mmg dia eraly birds. Dia x mo susah payah ngan paking segala. Kol 9 ++  dah selamat kami kat Alamanda, Putrajaya tu. Hmmm...ni je la venue feveret dorang time bolwing ek. Perut yg lapar wajib diisi dulu. Kami p sarap kat food court. Alaaaaa....atas dari venue boling tu je. Kiter mkn yg light2 jer. Kiter oder la wafer tu ha. Nampak cam kecik jer kannnn. Tapiiiiiii, besau kemain wafer ni, ngan tebal nya lagi. Wuiiii...mmg kenyang ler makan nye. Yang ni tuk kiter.
 
 
Yang ni kiter oder tuk laling kiter. Dap3.
Harga lam RM5 ++ la
 
 
Siap sarapan, baru la kami p masuk lam venue
Daftar sesiap ngan amik no
Ada lucky draw gak abis game nnt
dapat la tiap team godie beg kaler ijau
Dalam tu ada 3 botol air mineral &
3 botol kepok mister potatoes
Team kiter no. 17
So kiter akan dok kt lane 17 ler kan
Apa laaaa no bertuah kiter hari ni ek?
 
 
Ada ong ker no ni? Hmmm...kelaut la jwbnya
Kiter x tunggu sampai event selesai
Abis je 3 frame tros cau cin cau
Hubby ada program lain plak
 
 
Time ni adik dah selamat dok ngan uwan
Kakak jer yang ada. Ajak pak ngah dia teman ikut skali
Jadi tukang layan Sara bila ayah dh penat
Dia sibuk soh ibu snap pic dia ngan otomen
Pastu duk canang2 nama adik bila nmpk otomen tu
Tapii...yg belakang tu bukan opis kami punya
Tu hadiah jabatan mana ntah yg wat event sebelum kami
Tunpang gambar sat yerrr :p
 
 
Ni 1st frame nyer points. Haha...org dah beratus
kiter terhegeh2 ngan 84 points jer
Team kiter ni ada En Raat Hamudy & En Muslil
Dorang bedua ni terer jer
Kiter la yg mencacatkan reputasi. Hihi
 
 
 
Okay....kakak sara dah dpt kawan
Sampai2 jer kat venue ni, dia dok bising tanya pasal Adam Nufhail
Ni anak my bestie, Nurul Aini
Tahun lepas depa komplot bedua gak
Masa tu kiter 1 team ngan mummy Nufhail
Tahun ni w/pun x 1 team ngan mummy nya
dapat gak depa main sesama
sbb lane kiter ngan mummy sebelah menyebelah jer :)
 
 
 Ni 2nd frame nyer scoreboard
Haha...ada la peningkatan sket
 
 
Ni last frame suda
OK...baru la merasa points ratusan. Ngeh3
 
 
Overall nyer points ni telah melayakkan kami dpt tempat ke-5 among 20 teams
Yehuuuu!!!! Bole la kannnnn
Selalu kalo join x penah tersenarai among top-10 pong
 
 
Habis game, kami gegas ke Mid Valley plak
Bersapau tunggu paking kosong dekat sejam kot!!
Mana taknya, sampai sana dah peak hour
Haram la nak dpt paking kan
Teman hubby shopping. Huhu
Kiter nengok sambil telan air liur je ler
Sara plak tukang bawak shopping bag ayah
Tu odw nk g solat ler tu
Sibuk nak hangkut beg tu kulu kilir
Ayah hepi2 dpt jaket Timberlands baru
 
 
Closing harus ngan pic sendiri :)
Tapi ni bukan dari kamera kiter
Opismate (Lin) nyer fon
 
~~Sekian~~
 
 
 

No comments:

Post a Comment