Tuesday, November 9, 2010

Mimpiku

Salam & haiii all. Awl tol aku berblogging pg nih. Bukan apa. Sambung kes semalam. Kan semalam aku citer aku stress giler kt opis. Nahhh...spt yg aku duga (kwn2 pon ada gak dok nyakat smlm), mlm td aku mimpi ntah apa2. Tp x mustahil utk terjadi. Lam mimpi tu aku p join keje ngan ex-co aku sblm join gomen nih. Sape? Mana? Hmm...T/n Zul Rafique & Partners. Waaa...hampir semua muka2 yg aku kenal masa kt firm tu dulu apear in my dream last niggh. Ish3....tensen nyer pasal sampi aku mimpi nk tukar keje ek. Cam tu lah aku. Kalau over stress...mesti rapik2 jer mimpi. Tapi seb baek x kuor muka mamat mereng semalam. Hmm...perlu ke aku tukar keje just becoz stress? Anwy...sbnrnya keje kt mana2 & keje apa2 pon mmg ada stressnyer yg tersendiri kan. Ngan stress tula kiter nmpk colour of the job. Kalo tak cam hambar jer. X per2...aku x desparate lagi smpi nk tukor keje nih. Rilek arr kan...small matter je tuh. Ramai kt opis ni yg leh tolong aku bila lam kesusahan. Yekerrr....hmmm...minta tolong ngan Allah jer la. K la...malas nk merapu panjang2 lagi. Babuy & selamat bekerja k.

No comments:

Post a Comment