Friday, October 30, 2009

Sesi menghabiskan duit




Tee...he..he...arinih ari Jumaat. Time rehat panjang ni, aku pun g la memanjangkan langkah ker tempat2 lagho. Apa lagiii...shopping ler. Pi peghabis duit kat toko-toko kain (Kamdar & Gulatis)-time tuh ada Happy Hour plak. Akhirnya aku telah gagal mengawal nafsu dengan merembat 3 pasang kain. Sebenarnya ada sepasang lagi...tp tuh dah present kat mak. Kalau dah pompuan tuuu...pompuan jugek kan. T kiter g shopping mende lain lak ek.






2 comments:

  1. amboi...byk nye duit lg time2 ni..cantik gak baju kurung yg akak beli tu.meriah dgn warna.tgu je la akak pakai baju baru nnt.he2

    ReplyDelete
  2. Ala Nad...ada duit rayer lebih yg x abis bagi arituh...HAhaha...bj itam putih tuh tuh g court. Yg kaler ijau pucuk pisang tu tuk birthday party kiter bulan 12 nnt. Tema dia ijau pucuk pisang, Yg pinky tu...sajer2 jer...hehe...

    ReplyDelete