Saturday, December 24, 2011

Pakcik Gedek II

Pakcik Gedek II

Salam semua. Lama rsnya x hapdet blog. Cuti2 ni meh layan wat n3 post blog. Minggu ni minggu terakhir tahun 2011. Nxt week dh masok tahun baru 2012. Haishhh...kejapnya masa berlalu. Korang wat per cuti2 panjang camnih? Mn yg anak berduyun tu musti ngah pening nk nyiapkan kelengkapan persekolahan anak kan. Aku ank dh ada tp memasing lom skola g :p Kami mcm biasalah akan pulang ke kg sbb Isnin dpn kan lajak cuti sehari lg.

Sebelum ni aku penah up story pasal blogger namely Pakcik Gedek kan. Sila KLIK SINI utk details. Sampai laaa ni aku keep on viewing his page. Hehe....belek nye belek ada lak terselit nama aku kt situ (sila lihat gambar di atas) . X sangka plak dia view blog syok sdri aku ni Mekaseh Pakcik Gedek sbb wat lawatan susulan kt blog sy ni. Btw sy suker sama n3 ulangtahun perkahwinan pakcik tu.

Update pendek2 je nih sbb time constrain (nama jer cuti panjang kannn...). Jadila dr x der langsung (w/pun tau x saper nk ngadap sgt blog syok sdri nih). Ditambah lak ngan kesihatan bdn yg x baper nk elok ni. Hmm....dh seminggu dh batok, sesema pakej ngan hidung sumbat & kepeningan. Semoga x berlarutan smpi taun dpn. Huk huk. Sooo....adios & Selamat Hari Natal & Selamat Tahun Baru 2012.

2 comments:

  1. kamu iphone user! yeay!

    Terima kaseh... ramai juga yg suka entri ulang tahon tu...

    (Psst.... memang gambar Dec 26 tu kat Permaisuri... selalu ke sana ke?)

    ReplyDelete
  2. iPhone 3GS jerr...hehe
    klu cuaca baik mmg ujung mggu c2 la pot kami anak beranak wat xtvt riadah

    ReplyDelete