Saturday, November 3, 2012

Jom bowling


Ni acara siang tadi. Hangkut suami & anak main bowling @ Alamanda, Putrajaya. Tapi yg main ibu sowang jer. Hiks :p Ni xtvt kelolaan jabatan kami. Bowling ni salah 1 game dalam Karnival Sukan 2012. Klu sblm ni ada Netball, so ni acara penutup rasanya. Saper collect points paling banyak dlm semua games, jabatan tu ler menang. Klu dilihat dari gambar di atas, Aqil x der kan. Hmm....mmg hero sowang tu kene tggl kat umah uwan-nya. Huhu, klu x jwbnya dia yg main bowling sat g. Seb baik uwan baik ati nk jg Aqil. Tenqiu uwan. Game mula kol 11 pg. Kami kol 9 lebih dh muncul, nk cop parking. Big bfast jap kt McD. Then p rayau2 ukur Alamanda tu. Ngeee :) Jalan punya jalan, stop kt MPH. Cari barang nk kasi kakak Sara leka while ibu main boling. Sambil tu cari sumting tuk Aqil yg kene tggl kt umah. So bila blk nnt x lah dia mengamuk sgt.


Kakak Sara ngah wat homework.
"Write & Wipe"
Sesuai utk anak umur 3 tahun ke atas.
Ada pen whiteboard 1 dgn harga RM19.90.
Dh tulis leh padam2 balik.


Ni anak 1 of my teammates. Namanya Adam Nufhail.
Dia pon syiok dpt "Write & Wipe" tu.
Penyudahnya...mummy dia kene beli dari Sara.
Abis main boling kami p mengulang beli set yg sama.


Ni team kami yg dok kt lane 2.


Ni points 1st frame.
 Ngah semangat membara tu yg agak tinggi matanya.
Masuk game ke 2 & ke 3, markdowns :(


Abis game patutnya ada jamuan makan, tp aku x join pon. Kami p lunch kt A&W, beli brg dapur sket, then balik umah. Bunyi cam kejap je kan. Tapi paking tadi RM6. Huhu. Saper menang game td x tau. Sape pembaling pin paling tinggi pon x tau. Hehe...kami main suka-suka jer. Nak penuhkan SKT :p

 
 

No comments:

Post a Comment