Thursday, February 26, 2015

Tekwando yang tak menjadi



Kepada sapa2 yang berminat nak hantar anak join tekwando area Sri Permaisuri & kawasan2 terdekat boleh calling2 no di atas yer. Gigihla ibu meriki tempat nak hantar anak belajar tekwando. Rupernya ada jer sekolah dia aturkan. Tepon cikgu tekwando, dia soh mai datang bwk anak & join sesi cobaanl dulu. Kalo betol2 berminat & sesuai baru register. 

Masa : 3.00 ptg - 4.30 ptg
Hari : setiap Sabtu (sebulan 4x)
Yuran bulanan : RM20
Pendaftaran : RM30 (ngan buku RM10)
Uniform : RM100
Terbuka untuk pelajar bermula dari 5 tahun ke atas


Nah! Tudia Sara yang dok meng-split. Fuhh....cam x caya plak dia leh wat cenggitu skali. 2 org yg dok diri tu ler teachernya. Muda belia lah gak tukang ajar nya. Student yg dok ada tu ada yg dh tali pinggang putih, kuning & hijau. Ni kejadian masa minggu ke-2 sekolah. Hmm...malang skali, tu yg pertama & terakhir Sara join. Sebabnya dia x kuat kuda2...haha. Dengan alasan penat & x larat. Sebenarnya Aqil pon ada sama join testing session nih. Tapi adiknya lagi x menahan! 5 minit pertama lagi dh melepek. Aqil bajet masok2 jer teros di ajak berlawan. Sekali kene belajar kuda2 lah, split la. Hok hek sini sana, sudahnya budak tu mencabut cari ibu ayah. Haishhh...kt umah kemain lagi bersilat memasing kan. Nasib x sign apa2 lagi. Kalo x melabor duit ayahnya. OK...nampaknya usaha untuk mengkorek lagi minat, bakat & kebolehan anak2 perlu diteruskan.



No comments:

Post a Comment