Monday, June 13, 2011

Hoyeyyyy....

Waaaa......sudah sgt lama blog ini terbiar
Bukan x der story nk share, tp x der masa nk update
Story mmg dh byk yg ku peram
peram tahap kan leh wat pekasam lagik dah
Tapi tahap dah basiiik
Tetapi tetibe jer tgn ni cam rajin lak kan
Asal rajin tu biler dpt msg kt fesbuk dari Naura Makwa
Dia soh aku kasi add & no tepon sbb dia nk pos hadiah
Hoyeyyyyy.....ada org mau kasi saya hadiah
Iklan pasal contest ada kat sini
Story tuk contest lak kat sini
Aku dapat no-3
Nanti hadiah dh sampai aku kasi tayang kat sini yer
K la....esok keje setelah bercuti dari Jumaat lepas
Apa xtvt aku time cuti tu pon nnt2 la aku hapdet yerr
Selamat malam Malaysia


No comments:

Post a Comment