Thursday, June 16, 2011

Aqil demam

Huhu....kejam2 mata dia depan kamera. Ciannnnn....anak bujang ibu ni demam yer. Smlm dh bwk g klinik. Tinggi tol suhu bdn dia. Doc kata 39'c. Doc kata, tgk g dlm smggu ni. Klu no change kene p spital la jwbnya. Mujur Aqil x tolak susu. Tp mkn x bape nk lalu la. Air suam pon nak gak. Ibu doakan Muhammad Aqil cepat sembuh ye syg. I love u dear...
Published with Blogger-droid v1.7.1

Wednesday, June 15, 2011

Masa tuk bertukar

Akhirnya...aku telah bertukar & inilah buktinya. Memperkenalkan HTC Incredible S with DiGI unlimited plan. Apa jadi ngan iPhone??? Blackout tros. Panjang umur dia merasa la pakai g. 2,3 arini p hantar repair sat. Masih x dpt dikenal pasti masalah sbnr. Mean time, aku nk berseronok2 ngan bby baru ni. Babaiiii...
Published with Blogger-droid v1.7.1

Tuesday, June 14, 2011

Kisah duka aku & ....

pic ehsan dr google

Huwarghhhhh.......tsk...tsk..tsk... 
Tajok pon dah sadis
Nk citer lagi la nangis.....Huhu...ado2 jer ko kan eILa
Apa mau buat niiiii kwn2....Aku dh paralize niii
Haish...apo la...bukan dh lumpuh x leh jalan tu yer
tp dah lumpuh communication & network
Hurmmm....minggu lepas iPhone aku wengggg!
Tetiba dia gulap gulita & x function
Yg terakhir aku ingat ialah...
masa mtg & discusiion with sowang director film yg femes tu
iPhone aku terjatuh, aku kutip & sambung mtg dlu tanpa menghiraukan 
iPhone yg masa itu dh collapse, then kuar blk mtg, aku nk cas
aritu charger pon tggl kt umh, p pinjam merata dari kwn2
cas kat pc....x mo gak dia on...k la....rilek g...
balik umh aku cas kat plak plak
Cisss....dia masih off....sigh
sampai la arini iPhone ku masih x bernyawa lagi
pakar IT & penasihat gajet aku soh p repair dulu
pastu baru wat decision selanjutnya
Hmmm...mode: 10sen
Bukan la sgt pasal nk berfesbuk2 or whatsapps2 ni...
tapi ku risaukan jadual kerja & segala temujanji & 
data2 serta maklumat2 penting dlm iPhone tu
caner ek nk dpt balik? Adushhh....
Im clueless....naper jadik cam tu?
Adakah krn baterinya yg dh konggg? atau kesan dr terjatuh itu?
Ati dh tawar nk repair2 ni. Ikotkan nk p kedai laaa ni gak
P rembat 1 yg baru. Ngeh3....jom kiter survey handphone kwn2




Monday, June 13, 2011

Hoyeyyyy....

Waaaa......sudah sgt lama blog ini terbiar
Bukan x der story nk share, tp x der masa nk update
Story mmg dh byk yg ku peram
peram tahap kan leh wat pekasam lagik dah
Tapi tahap dah basiiik
Tetapi tetibe jer tgn ni cam rajin lak kan
Asal rajin tu biler dpt msg kt fesbuk dari Naura Makwa
Dia soh aku kasi add & no tepon sbb dia nk pos hadiah
Hoyeyyyyy.....ada org mau kasi saya hadiah
Iklan pasal contest ada kat sini
Story tuk contest lak kat sini
Aku dapat no-3
Nanti hadiah dh sampai aku kasi tayang kat sini yer
K la....esok keje setelah bercuti dari Jumaat lepas
Apa xtvt aku time cuti tu pon nnt2 la aku hapdet yerr
Selamat malam Malaysia