Thursday, September 27, 2012

Netball lagiiii....

Huwaaa.....nk muntah, nk pitam, nk tumbang bagai dah ni. X larat amat2. Ptg semalam ada prektis main netball untuk game Sabtu ni. Saya ulangi Sabtu ini iaitu 29.9.2012. Aduhh!!! Pancit sudaaaaa. Ni 2nd time aku menjerumuskan diri dalam arena bola jaring selepas tahun 2009. Memula dulu join sebab suka2 jer nk cukopkan korum. Selain tu boleh wat point dalam SKT. Alih2 team underdog ni la yg champion. Ngeh3. Ke aku je yg underdog masa tu?? Erk. Team 2009 dlu memang hebaq2. Kami ada sharp shooter a.k.a Kak Chelvi & Lieza Oshin. Tp kali ni 2 org ni x dok sbbnya, c-Chelvi kene jg suami yg kurang sihat. Lieza plak dh btukar jabatan. Time tu cawangan kami hantar 1 team jer :( Tahun ni ada muka2 baru (muka je baru tp skill mantopp rupanya). Soo...we end up ngan 2 team: A & B. Team ditentukan by cabutan bertuah yer. Aku tercampak kt Team A.


Ni la team kamiii.... Semua dari unit yg sama. 2 org anak dara, yg lain mak2 org dah. Hehe. Kami prektis kat gelanggang yg diberi nama Kepong (betol ke nama dia tu ek???). Near by stesen komuter Bank Negara & JKR. Ingatkan depa ni nk prektis pas2 bola jer. Rupanya dh ala2 match gituuu. Sempot den!!! Aku plak x bwk kasut sukan. Main je ngan sandal Carlo Rino yg buruk itu. Ptg tu sempat la sarung bib GA, GK, WA & WD. Masa game nanti x confirm nk dok tang mana. Haishh.


Ni posing ngan captain team A sebelum main. Sakina a.k.a Che Kin. Ligat dak ni atas padang.


Ni pula Team B (gmbr cilok dr FB Asmayon). Posing pon dah ganaz kan. Team ni ramai star players. Mrk la harapan cawangan nk menang gituu. Cewahh....terangkat la depa2 ni nnt. Ptg semalam ada lg beberapa org yg x turun padang atas alasan2 yg dibenarkan. Soooo....korum sebenar akan dipenuhkan Sabtu ini. Wish us luck k!!! To be continue...

Published with Blogger-droid v2.0.9

No comments:

Post a Comment