Sunday, March 1, 2015

KIDZANIA PT 2 - POST OFFICE


Kiter bersambung explorasi di Kidzania. 2nd job budak2 ni amik menjadi posmen di POS Malaysia. Cam biasalah, lepas disambut ngan Kaiiiiiii. Budak2 kene sarung uniform keje lah kan. Pastu dorang disuruh utk hantar bungkusan ke kilang coklat Cadbury & Farmasi kalo x silap (maaf lah, memanjang lupa jer lah kan bila wat n3 yg dh basi nih) 


Staf Pos Malaysia soh pose2 dulu sebelu kerja


Posing lagi dik


Aqil dah sampai kilang cokelat
Besar jer kotak tu, Isinya kosong jer
Wat syarat jer tu. Dia ngah sengeh2 cari staf kilang coklat utk received parcel
Sebab kene sign upon received parcel tu
Kalo tak nnt Pos Msia X bayar gaji kang
Sbb x der proof receiver dh terima barang


Siap task Aqil
Kakak plak ready nk p hantar parcel ke Farmasi


Tu board merah utk penerima sign terima barang yg di pos
Siap tugasan p balik ke kaunter Pos Malaysia
Serahkan board merah Ngan uniform
Then dpaatlah gaji utk keje tu
Beranak lagi KidZos mereka
Yehuuuuu!!!!!!!!


Next stop???
Hmmmm...to be continued next n3 



No comments:

Post a Comment