Wednesday, July 20, 2011

Aqil @ 1

Anak teruna aku dah cukup setahun 18.7.2011 yang lepas
Alhamdulillah...dia membesar 1 tahun ni dgn baik
Happy tgk perkembangannya
Aqil dh mula berjalan, tp dia x rajin nk buat selalu
Dia rajin merangkak jer
No worries darl...take ur sweet time
Ibu & ayah dia mmg x plan pon nk sambut birthday Aqil
Huh...time Sara kemain lagi kan! 2 tahun sambut
Tp pak ngah Ejam & wan dok tanya2
Ish...ni yg x bole ni...


 Tapi lom apa2 dh ada bungkusan hadiah tok Aqil
Kotak berbalut tu Pak Ngah Ejam bagi
Yang pemukul + bola merah atok bagi
Ibu & ayah???
Bagi kasih sayang...hehe


Anak beranak sibuk unwrap the things
Chaiyok2...koyakkan itu kertas Aqil
Kakak yg dah paham apa itu hadiah pon tukang koyak sama
Sah la dia yg lebey2 excited ngan hadiah tu
Maklumla....Aqil bukannya heran pon 


Tuuuu diaaaa.....
3 tiers pool for my kids
Ekceli kan....ibu lah yg tolong request hadiah ni dari Pak Ngah
ngeh...ngeh...ngeh
Tqvm Pak Ngah Ejam
Pelampung dah ado for both
Tuuu... pengepam kat ayah nk kasi pool tu kembang
Yeayy...yeayyy kiter g picnic nak pasni



Ooopsss....sila abaikan keadaan umah yg sepah2 tu yer
Dh bukak hadiah, sah2 la Sara wat main kan
Ikotkan Sara, dia soh isi air dan2 tu gak
Ayok!!  Banjir lak kang umah ibu
Utk kasi can...biar la dowang lepak2 dok dlm pool jer
Tunggu la kiter balik TTJ yer anak2
Baru leh berendam puas2
Hmm...masih berkira2 nk wat ke tak 
Kalo wat pon among my family je kot
K la...to Muhammad Aqil, Happy 1st Year Birthday dear
Ibu sayang Aqil sgt2


Published with Blogger-droid v1.7.3


No comments:

Post a Comment