Sunday, March 10, 2013

Happy 6 years of love

"Happy Anniversary of our remarkable journey of 6 years together sayang. We are always tested but we became more matured and stronger. Alhamdullilllah blessed with 2 wonderfull children. What more could I possibly ask? Love u forever darling :) "

 
Hehe...ayat gedik dari sang isteri. Tu pon copy paste orang nyer wish. Ngeh3. Tahun ke-6 dah jadi isteri kepada En Adam. Hari ni masih di Seremban lagi. Semalam dah sibuk wat pavlova bagai sudahnya hari ni aku lupa anniversary kami. Erks!! Tetiba laling I request air nescafe. Siap secawan pas kat dia then dia wish "Happy Anniversary syg". Dang!!!
"Ha...hari ni hari apa? Berapa haribulan ni?" Kwang3... padahal aku yg slalu dok wish dulu or ingt semenjak dari hari sebelum lagi. Ni langsung x teringat beb. Hahaha...dasar faktor usia kan. Kami x wat apa2 majlis sepesel pon. X kemana pong, dok memerap kat umah. Prezen2 pon ilek. Takat ucap selamat & kiss2 jek :p Doa jer la kannn supaya 6 tahun yang dah dilalui ni akan menyuburkan lagi ikatan kami ini untuk tahun2 mendatang pulak. Amiiiiin. N3 ni pon memang ayat semata & x dok gambar2 ke hapa. Ok mari kiter siap2 moh balik Cheras. Buhbye alls. ~~XoXo~~






 

2 comments:

  1. epi anniversary utk kak ela dan abg adam :) semoga terus kekal bahagia sehingga ke jannah.aminnn...nad

    ReplyDelete
  2. Tqvm my dear Nadirah. Aaminnn. In shaa Allah, mudah2an & itulah doa kami :)

    ReplyDelete