Wednesday, September 25, 2013

Philips Garment Steamer with AEON points

Hari Gaji yang ditunggu-tunggu adalah hari paling best kan. Hari yang membahagiakan & leh jadi hari yg menjahanamkan. Gulp! Patutnya nak cuti hari ni. Tapi tuntutan kerja byk sgt & siap ada Task Force pulak. My team plak sorang dh stat cuti kawen today. Soooo...tinggal kami bertiga sajo. Sian plak kat depa nanti kan. Walau pon Task Force berjaya disiapkan within due date. Tapi feeling & mood memang x der plak nk proceed cuti. Berattttt je asa hati ni. Ngapa ntah! Sudahnya amik time off jer setelah mendapat panggilan keramat dari sang somi yg syok bercuti sensorang hari ni. X aciiii kannnn. Jempot bala tentera kt umah mak & berdesup kami ke AEON Maluri. Tempat wajib tuju hari gaji. Kami memborong barang2 dapor kat sini je. Senang, sumer ada. Leh kumpol points. Kene plak hari ni hari Rabu, so ada diskaun kat Market & for every RM50 spent bule dpt RM2.50 vaucer.
 
 
 
Hasil tuaian di AEON RM120.00. Ok la kan value for our money sepanjang berbelanja di sini. Ada gak pulanganya. Kat Market tadi dapat vaucer RM15.00 pulop. Mana nk joli ngan gasil gini ek? Emmm...pikir punye pikir sudahnya g rembat barang letrik 1 wat hadiah kawen kawan & belen plan nk belanja anak2 & belanja diri sendiri.
 

 
Tup..tup...en somi soh beli ni plak.
 I:Ayok! Mana cukop yang oiii.
S:Alah...org top up la bakinya tu
Uisshhh awat mahal benor?
Jom tengok yg lain dulu nak?
 
 
Yang ni ok tak? Much more cheaper kot
Nak wat gosok baju je pon kan
Yg ni ada bg glove tuk protect tgn
Ada 2 tahap suhu
 
 
Eh..ehh..ehh...ni pon ada gak
Tapi lebih murah dari yg tadi ler
Beza RM68.00 jer
Phillips ngah buat promo Less 20%
Yg hijau ni x der glove & 1 tahap suhu jer
 
 
Ish..ish..ishh...seterika sapo lah ni
Dah berkarat siap
Wayar dia pon dh mula berbulu2
Ni Phillips jugak, 5 tahun dh umurnya
Masih setia berkhidmat
wlupon tuan dh ada kadam baru :p
 
 
Beli steamer percuma penyangkut baju
Promoter tu ckp few places x bg penyangkut ni
Promotion ni end September yer
 
 
Haaa...gini lah rupanya when both get together!
Maceh yer kanda mendapatkan khadam baru tuk sy
Selamat menggosok :)
 
 

No comments:

Post a Comment