Saturday, January 15, 2011

Idaman ku

Salam & hulloooo....

Td dok pk2 apa la aku dpt tok 29th burfday nnt. Erk..ada ker yg sudi nk bagi. Hihi...
Yela kan...kot panjang umor nnt sampai la ke 20hb Januari yg sentiasa ditunggu2. Cewah...cam best sgt yer date tuh. Kalo best pon sbb hari tu cuti umum. Ada owang leh request2 burfday present dia. Ada plak yg x yah request tp surely akan dapar nyer by mode of surprise lerr. Ada saper2 nk bagi saya hadiah tahun ni? Hmm....cam x der kot. Kalo opis sambung lagi tradisi cam tahun lepas, merase la dpt hadiah burfday. Cedeh jer bunyi nyer kan....sob...sob...


Last year En Adam bagi aku aku ni....

Perfume body shop & shower gel

Ada sket2 lagi yg ni...hehe...sok lusa abis la




Adik aku plak bg ni ha....Sedap gak bau dia. 

Sampai aku p oder 1 pek lagi. Yg dia bg tu dh abih.

Leh tukar2 bau. (Eh! Kowang ni pakat ke ar bg perfume last year?)

Tahun ni I nk request present ble tak?

Kalau nk dibuat list apa yg aku nak tok hadiah besday,

 7 hari 7 malam pon x abis kowang baca list nyer.

Wahhh....besar tol nafsu kan.

So aku shortlisted kan item yg aku nak



V

V

V

V

V





@


@


wahhh...materialistik tol saya yer. Bling2 sajer.
k la... I downgrade sket jd yg nih
V

V



Kalo dpt yg ni pon I redo jek... leh replace model lama I ni ha

Amacam...short tak list besday present I?

- Mmg short -

Short of money...$$$$$$$$..huawahahaha

K la...I nk p sambung bangan hadiah2 len plak 


Yelaa.....dapat lom tentu lagik...bangan2 je la dulu





:: Happy birthday 2 me ::




3 comments:

  1. betul..ada duit suma ok..hehe..nice blog..4low ne back k

    ReplyDelete
  2. kuraku: exactly...btw tq yer singgah disini.
    noraziemah: btol3...tq aziemah sbb singgah blog saye...ok sy dh follow awak...happy blogging k

    ReplyDelete