Thursday, February 17, 2011

Jom men netball

Salam & hai3. Ngah godek2 lappy jumper plak ngan gambar2 lama. Lama tak lama gak la....ada la nk masok 2 tahun. Kowang bersukan tak? Kowang join game aper? Dolu2 masa skolah2 ada gak la bersokan. Tapiii....x la aktif sgt...masok jer UiTM, stop tros. Pastuh bila kije kat law firm after grad, join la balik. Alaaaa.....main netball jer. Next aku join gomen...3 taun lam servis aku x join sukan. 3 taun la gamaknya markah rendah jer bab xtvt luar nih, ujung tahun 2009 baru la ada point sket. Masa tu member2 opis ngah kumpol player tok netball match inter jabatan. Niat masa tuh mmg sajer2 suker2 join just for fun. Aku kan reti sgt main pon, rules netball pon aku x katam...hehe. Cam klakar jer bila ingt balik time tuh...kami training kat lam bilik fail. Haha.....main pas2 bola lam bilik fail yg sekangkang kera jer.....ish3. Kalo ari x ujan leh la kami p prektis kat sekolah rendah kt Jln Sultan Ismail, x pon kami p sewa court kat area JKR. Hari perlawanan tu p main kat Bangi...apa ntah nama tempat tu lupa dah aku. Kompleks sukan Bank Pertanian kot. Team lain hebat2 jer...siap ada jersey sendiri. Kami gak la yg cikai2 pakai tshirt carcamarba tp sama kaler-MERAH. Konon2 nk jadik cam RedMummy la....erk...bukan2...ala...merah kan tandanya berani, membara, nak kasi semangat sket. Aku sarong bip GK, WD, GD (gilir2).

Players of the day

Baju putih tu referee. Nilah team kami yg x seberapa itew

Owang kata tuah ayam nampak kat kaki, tuah manusia kiter mana nk tau kan3...Aku rasa tuah aku masa tuh ada lam pewot. Hihi...bab nyer aku rasa masa tu lah benih2 chenta telah tercipta tok Muhammad Aqil. Team kami jadi JUARA uuuu. Wahhhh....dasat plak aku raser. Team underdog menang. Yang wat lagi best...team futball opis kami pon jadi juara gak. Cayalah. Barulah sehati sepakat kan.

Bergambar sat kat lobby HQ masa nk p amik hadiah


Ni la piala kemenangan kami

Ni sumer player pon dapat

Me yg ngah feelin2 ngan piala juara (^_^)

Ni 1 of sweet memory aku sepanjang kije sini. Tamat jer game, aku di sahkan mengandung lam 2 minggu. Yippeee...double bonus wehhh. Alhamdulillah. Seb baek x der paper yg buruk berlaku. Apa jadi ntah ngan team ni skunk pon aku tatau sbb most of the player dh beralih arah main futsal plak. Nak tau story pasal futsal team opis aku p tgk kat sini. Dowang ngah ligat sapu bersih sumer game yg ado. Ada gak dowang sound aku soh join. Tapiiiiiii....hehe....saya x minat la plak nk main futsal. My cayunk pon x kasik. Sowi geng.

Biler nk men netball g nih?









2 comments:

  1. aci x kalo me cakap xpandai main netball..hehe

    ReplyDelete
  2. eT: hehe...bese ler tuh...me pon nk kene menuntut balik kalo nk men lagik pasnih

    ReplyDelete