Friday, February 11, 2011

Sambot beday mak & meeting RM's family

Dah masok bulan Februari
Bulan ni beday mak
Exact date nyer 18hb
Tp aku & adik plan nk wat awal
sebabnya setelah di riki2, mak cam bz jer pada tarikh bermakna itew
maklumla, mak den ni aktif join persatuan blok umah dia
join tolong2 orang wat kenduri kawen
lagi pula...kalo ikut date sebenar nnt aku nyer $$$ pon cam sempot2 jer
Jadi kami telah rancang makan malam spesel pada 30.1.2011
Ala...makan mlm bese2 jerrr. Janji mak x yah ssh2 masak
Hehe...patotnya aku la kene masak spesel kan
Alaaaaa....aku T masak yg bese2 jer
Aku ajak dowang dinner kat Santai Cafe, BTR
Nama  pon birthday kan...musti lah ada prezen nyer
Lam pala otak ni macam2 plan nk bg mak, tp duitnyer plak yg x 1 macam jer...hihi
so...i end up buying this for my parents

Beg ijau tuh B-lated beday prezen tok ayah
Dia lahir 1.1.1953
Awal taun x sempat nk kask hadiah, aku combined skali ngan mak punyer
Kotak putih bunga2 tuh tok mak
Abes pk....aku bg perfume AVON kat mak
Suker tak mak??? Kertas tu plak tok balot hadiah kasih surprise sket


Ni la isi dalam kotak perfume. Comey jer botolnya
Perfume ni x penah la plak aku nengok lam katalog Avon
Tp personaly, I loike.


K...prezen dh siap bungkus. 
Pas semayang maghrib, kami gerak 2 kete
hujan plak mlm tuh...grrr...sejukkkk u
kitowang amik pot paling blakang skali
jenuh la dowang nk ngantor makan...hehe
menu yg kami oder mlm tu ialah...
grill beef stik, ikan siakap tiga rasa, sup ayam, telor dadar
mocha ais, limau suam, milo ais bla...bla...bla...
nengok la sdri gambonya...

masam...manis...pedas

western taste

sup ayam yg menghilangkan kedinginan malam


mocha ais 

present giving session




uiiiii...boolatnyer mata dierrrr....terbeliak ko dik


happy tol Sara malam tuh jadi model ngan DSLR pak ngah nyer


makan tyme...


gambo wajib tayang...hehe...jgn mare

tyme nak bayor kannnnnnn......
leh plak aku jumper RedMummy kat situ ngan family nyer
dorang pon dh siap makan, Kak Red Q nk bayor gak
aku btol2 blakang dia...
ish..ish...nk tegor ke idak ek?
benarnya aku segan, takot mengganggu masa RM
X perlah...nxt time kalo jumper lagik aku terjah RM
hehe...ganaz nyer bunyi nk terjah2...ada bran ker tuuu?
X der la...sure la ngan adab sopan kan
RM pon dh kasi green light weeeee....(^_^)

sudahnya aku shout jer lam blog dia entry i-reveal-my-jans-earnings 
k laaa....berjela plak n3 ni
2-in-1 nyer story ek






1 comment:

  1. hi salam

    yeah yeah
    i remember masa makan kat sini :)

    RD dok leka main ipad so he asked me to go bayarkan hahahahaha

    Redmummy

    ReplyDelete