Sunday, December 30, 2012

Sayonara WPKL



Hari ni weekend terakhir dalam tahun 2012. Hari ni kawasan umah sy ni x der air plak. Aduyaiii. Camno niha??? Dah la x notify apa kan, jd nya x lah kami nih menadah buat stok (ntah2 kami yg x terima notifikasi ek, mandai jer salah kan dorang). Tapi umah mak sy pon x der air gak!!! Tu yg menambah parah. Baru je plan nk berkampung umah mak. Haishhh. Ok, thats not the point! Sambil melepak kt umah x buat apa ni...sy BW kat page my x-collegue Nadirah. Then im stuck kat n3 FAREWELL HI-TEA. Huhu, im touched! Aku sendiri hanya sempat buat ucapan perpisahan jer kt blog ni ha. BTW tq Nad. Miss u muchRasanya x der apa nak tambah lg coz takut airmata membasahi PP lagik. Kiter layan jer gambar2 sepanjang hari terakhir saya di opis lama yer. 




Dari Kanan Atas: Ryn, Norzamah, Me, amoi GCL, Zaili, Kak Suahaida

Dari Kanan Bawah: Sakina, Asmayon & Kak Cherylisious




Hi tea dh nak stat. 3 of us dok kat seats sama2 ngan all the lady boss

Tq puan-puan sekalian for this event

Yang 2 dari Kanan tu naik pangka p HQ, Putrajaya

She my ex-course masa degree kt UiTM Shah Alam dulu

& was my senior kat opis

Congrats Fiza & all the best in future

Yang 2 daro kiri tu amoi Gan Choon Ling

Dia akan bersama2 saya di Shah Alam :)



Dari Kanan: Kak Chelvi, Kak Ct Khairiah, Zaili, Nadirah, Me, Kak Nurul Azeannie & Amoi GCL

Masa ni baru lepas nangis sakan. Sob...sob...

Tu ler 1st time sy nangis depan public. Shame on me

Bila ingat balik cam nk gelak pon ada

Ntah apa2 kan nak nangis bagai



Small & sweet token from Kak Suhaida

Mak buyong nih pk nye makanan je la ek :p

Tq sis



Ni personally from my immidiate superior

Want to know what inside?


A 2013 Diary

Tq Puan for everything



Huh!! This is so sweet of my besties Asmayon

Haishh....sgt terharu bila baca kad nih

We share so many things together

Up & down kat opis bersama-sama



Maybe for others, kad tu biasa2 jek

But for me its soo meaningful

All the best Asmayon



Hok nih, Pn Sakina yg bagi

Wanggiiiiiii....hihi bedak Drypers for kids

Tq Che Kin

Rindu kan kesempoian CK nnt :)



This 2 came from my luvly Chelvi

She's my PT yg very the kind hearted

Shopping bag tu sgt ler bergunanya

Dah sampai Sarawak pon beg tuh. Tq ya!!



Yang ni gift from the Unit

Jam dinding yang ada patern no 1-12 & comes in black & red

Me loikey :)


Last but not least, dpt result peksa gak ritu

Huhu...sadisnya markah

Dah lama x amik exam la katekan

Pastuh mmg x study kan

Haruslah markahnya ciput

Subject plak more to law :p

Pasnih ntah merasa lagi ke tak amik exam kat opis camnih



Tqvm all for the pressie :)

Buat susah2 jer korangkan

Buat mereka yg x der dlm n3 ni (verangan cam dorang bace ler kan)

Semoga kalian sukses dlm menjalankan tugas

Trimas for all the cooperation for 5 years ++

Hope to c all of u again di lain kesempatan

~~ XoXo ~~




2 comments:

  1. banyak nye present kak..sy ingat itu hari nak bagi akak bunge tipu a.k.a bunga kain..ape² la..tp lupe pulak nak bawak..pehtu akak pun takde jumpe i..huhu..sedeh.. =(

    ReplyDelete
  2. Sorila adik fatin sbb x p naik atas ritu. Buruk pangai tol kan akk ni. X yah la present2 bagai. Hadiahkan doa pon dh ok dah :)

    ReplyDelete