Friday, October 29, 2010

$$$$

Salam & selamat kpd semua yer. Arini aku aku ada sket stress la. No. 1: Pagi ni rs x energetic nk mulakan ari sbb aku still rasa ngantok yg teramat sgt. Skunk nih susah nk tido lena sbb ada bdk kecik yg berjaga mlm nk susu.

No. 2: Lepas siap mandi time nk sarong baju tetiba leh plak zip baju tu tercabut. Adoyaii...tensen dh aku nih. Dh la nk tumpang org lg pg nih (due to hubby g kursus). Aku ikot my BIL & his wife to lrt Cheras. Apa lg aku pon sarong la bju kurung shifon kaler coklat. Senang.... x yah nk iron2 lg.

No. 3: Aku sarong kasut Nautifit (baru je beli yer...fresh dr kotak lg) tup...tup...cangkok kt kasut tu plak tercabot & aku proceed pakai teros (dlm pikiran aku cangkok tu leh d sambungkan on d way ke lrt nnt).Rupenye cangkok tu patah terus plak & X leh nk disambongkan. Arghhh!!! Tensen to d max. Ati dh panas nih. Haishh.

No. 4: Client walk-in w/out appoinment, STATISTIK (sigh), team member kurang sowang (sape nk tanggong keje dia nnt? x kan aku kot)

Pompuan klu dh tensen apa lg? Kne plak time bergaji nih...kene plak lg ngan ari jumaatnya. Shopping la aku dgn sakannya. Aku rs cam kene pukau la plak. Aku telah merembat item2 di bawah utk di bawa pulang...



Ada 1 kedai aked kt Jln TAR tu wat lelongan kot. Dorang lambakkan kain ela/cotton cam kt atas nih dgn harga RM10 sepasang (4mtr). Aku borong 4 helai. 1 aku hadiahkan kt mak (yg kaler biru/kelabu). Pastu aku terkenan ngan tudung Rozita Che Wan (bila la plak dia bertudung ek). Aku beli 4 elai. Pastu beli gak tudung lycra kaler soft pink.



Pastuh tingat lak kat my chumel kt umah tuh. Beli la kan dia selipar tebal ni ha.
Hmmm....duit pon tggl tok belanja ari2 jer (cukop ke tuuu??) Hehe

~The End~








2 comments:

  1. wah3, ibu2 nie kalau dapat bershopping memang sakan kan.. huhu. org pon td baru lepas menghabiskan beberapa keping note rm bli barang budak kecik - yg tak perlu sebenarnya sebab da banyak sangat kat umah.. waaaaaaaa

    ReplyDelete
  2. Lepas ni mama airina akan terjangkit ngan virus merbahaya...hehe...

    ReplyDelete