Saturday, October 30, 2010

My collection


Salam & hiiii....Rajin lak nk wat entry lately nih. Hehe, ni la koje bila sgt2 X bz. Hmmm....apa nak citer? Sblm nk citer, nak tnya dlu la. Korang suka kumpul apa ek? Mcm2 barang ada lam donia nih nk wat collection kan. Klu yg pompuan tu lg la belambak2 item lam simpanan kan. Sure punyer. Kdg2 brg yg X pakai pon masih nk simpan gak (aku la tu). Ada yg suka hbags (i like), perfume, kasut (i like), pinggan mangkuk, make up bla...bla...bla...u name it they got it! Laki suka kumpul apa ek? Jgn suka kumpul pompuan dh la yer...hehe

Aku X byk pon collection nih....klu ado pon mmg utk keperluan jer (ye kerrrr.....X cayolah kan, hik...hik..). Tp now ni tgh giat nk membiak kan collection fridge magnet cam ni ha >>>>>>>



[yg bentuk stereng kapal tu aku beli sdri masa g Bukit Merah, 6 ekor kura2 bunga tu my bro bg blk dr P. Redang . Same with turtle biru, yg kaler itam tu kwn syg bg blk dari ober-c & yg 1 mum tu aku p beli kt JJ present kt myself sempena Mother's Day]


Yg ni baru jaru jer dapat ari khamis lepas from mummy Nurul (opismate). Tq kak.

Ni la mummy Nurul. Ni pic ms 1st yr kt MdI WPKL (ms tu paggil JIM). Time tu dia lom jd mummy lagi.


Ni yg plg latest bought by my hubby from Gambang, Kuantan.

Jadi kpd adik2, abg2, kakak2, pakcik2, makcik2 & kwn2 yg tingat nk bg ole2 kt aku time korang holiday or jalan2 tu...aku sgt2 suke dpt fridge magnet ni sbg kenang2an. Bg la kt aku 1 yer.

~TaTa~




4 comments:

  1. aku suka kumpul kasut.kasut futsal.hihi

    ReplyDelete
  2. Charlie: Wah...coach mesti kene byk kasot futsal kan. Kasut pon ada kumpol gak..tp bkn kasut sokan la.....hehe

    ReplyDelete
  3. wahhh saya paling xpandai simpan bende kecik2.. ilang je;p hehehe jd kumpulla bnda2 yg beso kesudahannya ;p

    ReplyDelete
  4. Faz: Apa bende besar yg Faz collect nih? X der tempat la Faz nk simpan collection yg besau2 ni.

    ReplyDelete