Wednesday, October 27, 2010

Waktu tido


Hi uolz. Rini nak citer pasal anak2 sket. They all ni grow so fast la. Pejam celik pejam celik c Sara dh nk masok 3 thn & Aqil pon dah 3 bln lebih. Kerenah they all pon da macam2. X larat den nk control. Escply si kakak nyer la.

Aku slalunya tido ngan adik & Sara akan tido ngan ayah dia kt blk lg 1. Hv to separate la...katil x muat nk gathered we all. Adik X leh pisah ngan ibu coz nk nyusu. Kakak lak mmg dari kecik tido same ngan kitorg so, bila dh ada adik ni dia X mo ngalah. Last Monday aku tido bertiga ngan budak2 je...bapak budak tido sowang. Cian syg...Sara tidonya lasak kemain. Aqil lak baru nak menunjukkan kelasakan yg sama gak.

Cer korang nengok memasing nyer pose tido. Hahah....


*


*


*


*


tgk la, Aqil pon dh tido pusing2...ibu asik kene betolkan jer

caner la korang tido nih...mcm2 pesen

Rilek jer c Aqil kene smack down ngan kakaknya

Eh...tido ngan buku lak c Sara nih. Tp reti ke baca tuh. Hehe...teddy X tinggal. Sok sok Aqil lak hangkut toys gak atas katil...aduyaiii...

K la...tu je post pasai anak2 yer...babuy






1 comment:

  1. wuishhhh ganasnya sara.. ;p tp aqil relaks je.. :) comel sungguh dua beradik ni.. hehehehe

    ReplyDelete