Thursday, January 24, 2013

Dating yg ohsem

Salam Maulidur Rasul semua. Hari ni cuti kannn, so mari menghapdet blog :) Semalam me & hubby cotiii. Reason being nak settlekan urusan hubby kat KWSP (apa kene mengena ngan aku ek :p) nak berdating sebenarnya. Ngeh3. Kakak p sekolah, yg adik plak dok Semban. Ohhh...al kisahnya, MIL telah menolong kami menjaga si adik masa krisis air last week. Tup...tup, air pon dah ada. Plan ingt nak p jempot today la kan sbb cuti, tapiiii ujung minggu ni coti panjang lagi & kami nak balik kampong as well so kiter x jadi p jempot Aqil. Sekali urusan kat KWSP tu dah sangkot plak. Ishhh, bikin stress jerr.  Isi pewot jap kat McDonald MARA & pastuh langsung kami lajak la ke MidValley. Hihi...today is a payday oso!!! Shopping ler kannnn. Tapi yang memborong sakan ialah encik somi ni ha. Mementanglaaaa kannn dapat bonus berganda..... hehe, syok ler tuuu dapat cuci duit kat Dockers :p



Ni lunch time kami kat T.G.I Fridays @ The Gardens Mid Valley. 

Si Dia ngah sedap makan white fish



Air mangga tuk aku & iceblended encik somi. 

Sian nasi tu x berjamah. 

Tu dok ada dlm set white fish encik somi. 

X sedap katanya & dia x der selera nak makan nasi. 



Ni my menu. 

Sizzling chicken & cheese with mash potatoes. 

Dap3.



Meh nak tayang jam baru. 

Hubby berbaik hati bagi hadiah beday kat wifey :-) 

Tqvm Sayaaaangggggg

Swatch 2012 Collections.



Ohhh....I loike very much

Lama dah x beli Swatch, last tahun 2006/2007 & jam tu dah selamat aku passing kat adik pompuan aku, Nor Amira. Hehe, panjang hayat jam tuh. More loike :) Beli jam dapat percuma kupon eskem Baskin Robbins or cover iPad. En hubby pilih cover iPad. Erk!!! Tapiiii..... iPad nya bukan ader pong. 



Ok...ni mak budak yang hepi dapat jam baru :)

Ngah tunggu hadiah dari diri sendiri plak

~~~Lalalalaaaaa~~~             



No comments:

Post a Comment