Wednesday, January 30, 2013

VS + H&M =)

Haishhh....tension lah update SKT lam HRMIS nih. Kat opis x leh bukak sebab lembap + too slow!!! Kat umah pong x settle gak sbb HRMIS bole loading guna Internet Explorer sahaja. Aduyaiiii, dateline esok nih. Camno??? Ntah apa2 plah sistem, bajet dah hebat sgt ler tuh. Mende yg tetiap tahun hadap pon camnih gak lagiii. Eeeeeeeee!!!! Sokay... sy dh give up ngan SKT. Lantak pi la situ nk dapat apa pon



Hurmmm....this is my secret. Hehe. Finally, dapat gak carik apa yg aku nak sesangat (walaupon x penting). 1st time been intriduce abt this secret by my luvly sister, Nurulazeannie :) The branding dh biasa dengar but never come across at any store yet. But now ni dh available kat Pavillion. Wehuuu...En Google bg tau, b4 this only can be found at KLIA duty free shop sahaja & banyaknya kt online shops ler :( Me x bape gemor nk menyoping online. Depend on item laaaa. But not for lingeries...oopppps, silap, fragrance laaa :p



No...No...No... x kan nk show2 lingeries plak kat sini kan. This is my fav & best seller kata SA kt Pavi tuh. Secret Charm Body mist perfume & Body lotion. Shedapppp ngat baunya. Harum & must have items in my handbag while im on the go.  Kalo kat online majority jual lam RM45-RM50. Tapi kat Pavi RM53 each. Cuti Maulid Nabi ritu kami g Pavillion. Naik LRT je sbb org umah malas nk drive. Lagi pulak masa tuh anak bujang kami x der coz still kat Semban. So, senang sket nek public transport kalo bertiga. Masuk Pavi, tros menerjah ke VS butik, then jln lelaju utk big bfast b4 11 am kt McD Bukit Bintang. 



Plan asal mmg nk cari VS Secret Charm tu jer, tapi dh sampai sana ada plak ntah promotion apa tuk yg atas nih. Any 3 for RM85. Alahai VS asal x der promo yg sama for Secret Charm??? Sajer jer kan!!! Nemaii, amik jugak yg 3 tuh sebab best jugak. Leh tukar2 kan. 2 dari kiri tu Body mist perfume gak & yg kanan tu Body Wash. 



From left: Secret Charm ultra moisturising hand & body cream, Secret Charm Fragrance Mist Brume Parfume, Pearl Glace Fragrance Mist, Ravishing Love Fragrance Mist & Be Seduce Body Wash. 



Siap bfast, kami ke H&M Bukit Bintang plak. Org umah nk carik blazer opis. Rezki dia la kot, sbb masa g survey2 kat H&M Setia City Mall, Shah Alam a bit pricey. Kt BB ada diskaun. The balance tuh dpt la dia rembat sweater plak. Me as usual, nk beli baju sendiri cam x berkenan plak. Sudahnya jual nama anak tuk shopping :p Selai je tuk adik, yg lain tuh kakak punyer. 



We love u both dear!!! :)

For Aqil & Sara



Alamak, skinny nyer kakak. Dia x mo pakai legging tu sbb ketat katanya. Kiter pakai lam umah jer la kakak or wat pakai dalam kain baju kurung cam slalu kakak soh buat kan.



X der dinding lain dah nk posing. 

Al maklum ler, umah sekangkag kera jer kan.



Siap shopping, isi perut dlu sebelum balik umah. Hubby ajak g makan kt the femes Nasi Ayam Hainan kt BB. Ohh La La....tapiiiii, dah naik harga kot. Dulu (time study a.k.a dating2) RM5++ jer, now ni dh RM8. Erk?? 



Sup nyer yg ada kacang tanah


Balik singgah plak kt Tesco Xtra Cheras. Jumaat lepas (25.1.2013) sekolah Sara ada sambutan Maulidur Rasul & ada jamuan. Cikgu nya dh pesan soh murid2 bawak makanan & minuman. Tu yang kami p cari air kotak Milo tuk Sara & the gang. RM200, tu jer yg dapat now ni kan. Haishh, duittttt....duitttt.



Brader ni hepi giler that day coz dapat sumer yang dia nak. 



Adik manis ni kene buli ngan ibu while tggu ayah bayar kt cashier. Hehe, gurau2 je lah kakak. Nk sakat2 manje pon x boley tau. Dia balas dendam ngan ibu, x mo pandag kamera bila ibu nk amik gambar. Hmmm...dari nk belek HRMIS dh end up 1 n3 mengarot nih. Wish HRMIS be good to me tomolo :( Till then, buhbye




No comments:

Post a Comment