Tuesday, December 14, 2010

1st time di tag

Pepagi buta dh on9 fbooking & bwking. Pastu p terjah blog Ona. Dak nih kazen ipar aku (ada ke term camnih ek?) Hubby nyer kazen  sbnarnya. Pastuh elok baca entry dia kat sini ada plak assignment dia bg kat aku kan. Ni la 1st time nk wat sesi sal jwb camnih.

1. Adakah anda rasa anda HOT?
Im HOT MAMA..hehe

2. Upload wallpaper anda guna sekarang

3. Cerita about this picture
Aku x der lappy sdri...slama ni dok pinjam mac book En Adam. X shiok arr nk tayang wp dia kan. Tp wp ni aku guna kat desktop opis. Ni gambar rayer tahun ni.

4. Kali terakhir makan pizza
Ermmm...ble tak dh lupa. Kalo x silap wat delivery oder jer kat umah.

5. Lagu terakhir anda dengar
Lagu2 di radio ERA

6. Apa yg anda buat selain selesaikan tag ini
blog walking
7. Selain nama sendiri, anda di panggil dengan nama apa
sayang: by En Adam
along: by siblings
eila: by frenz
Fadzilah: by client
ibu: by my beloved kids

8. Tag lagi 5 orang
Sasha
Shalina
Fatin 
Fazrina
 McLester

9. Siapakah orang no. 1
Kawan seopis

10. Katakan sesuatu kepada orang nombor 5
Selamat Hari Natal...ker awl sgt?

11. Nombor 3 ada hubungan dengan siapa?
Fairuz
12. Bagaimana pula dengan nombor 2?
Alamak...den x tau la dia ada affair ngan sape. Soh tuan badan jwb sdri la
13. Kata-kata cinta pada orang nombor 4?
Ooppss...kami x berchenta yer

14. Berikan 4 fakta yang anda tahu tentang orang yang anda tag:
sasha: member baru dpt iPhone 4
Shalina: pemain futsal yg berjaya
Fatin: Kecik2 cili api
Fazrina: Mama yg cute cam bb nyer
McLester:

Fuhh...ponek nak menjawab la...rakan2 yg ditag kalo nak rasa ponek sama silalah jawab yer.



3 comments:

  1. hahaha. manyak betul eh. hihihihi. nanti petang2 sket lagi pulak wat acara.. ngeeeeeee

    ReplyDelete
  2. nanti sy buat..hehe..eh..bukan kecik² cili padi ke kak?kenapa cili api?

    ReplyDelete
  3. nieNn Luv: Hehe...saje jer nak memeriahkan blog Faz
    Fatin: Owang N9 panggil cili api

    ReplyDelete