Thursday, December 9, 2010

:: My 1st Giveaway Hanya Untuk Kamu ::


Tengah2 BW smalam aku p jengah blog Pn eT
Dia ni member kepada En Adam a.k.a wife kawan En Adam (depa semua ni classmate time degreee)
Pastuh cam minat plak nk gatal2 join GA member dia Pn Izan
Kalo korang nak tau syarat2 tok join acara ni korang p kat SINI yer
Kepada yg tgh dok usha foto frame & teddy bear ini lah peluang korang nk dpt item tu for free
Itu habuan kowang kalau bertuah lam GA Pn Izan nih
Jgn tunggu lelama...entry ni tamat pada 11.1.2011 (birthday Tok Ti la)
Bagi melengkapkan entry aku nih...meh kiter tag
Cik Fatin & Mama nieNn
sebab dua2 ni aku rasa suka bab2 teddy nih
yeker??

K la kengkanawan...selamat berGiveaway



3 comments:

  1. ehehehe hadiah teddy bear eh? macam best je.. boleh la intai2 kat situ nanti :) :)

    ReplyDelete
  2. rajin dia join kontes2 ni eh ;)

    ReplyDelete
  3. Kak eila..sila claim award ye..hehe =)

    ReplyDelete