Friday, December 31, 2010

Diari Baru, Planner Baru...Tahun Baru

Hehe...cam tajok drama plak. Erk. Korang dh ready lom nak masok tahun baru nih. Dh ada diary & planner baru? Aku dh ada. Ni haaa.....


Table planner & diary tu hadiah from sum1. 2 kotak sticky notes & tag tuh En Adam bg.. I loike very much. 





Tutup buku lama, bukak buku baru
Buku lama nih kiter pas kat Sara wat conteng2. Hehe




Yang ni mmg tiap2 tahun pon dapat. Tahun lepas besar (size A4). Tahu ni kecik sket







Ada lagiii.....yg ni En Adam plak kasik. Officially me use this 1 la.

Kowang kalau lom ada p la beli satu...X pon p mintak 1 kat saper2 kecuali aku yer. Uishh...Eila ko guna ker semua diary & organizer tuh. Cam byk je ko nk catitkan. Kalo bertuah cam aku x yah mintak2...owang bagi jer. Hihi...Ekceli sejak pakai iPhone aku x guna dh manual diary or table planner tuh. Senang sket...portable & senang nk review balik. Klik2 jer. Tp sebab dh ada yg sudi nk sedekah, aku akan gunakan lah sebaik mungkin. MayB diary & table planner tuh aku letak kt opis bg kegunaan rasmi di pejabat sahaja. iPhone will alwayz b my partner all the time to enter my personal & office matters. 

Kalo cuaca baik & x der aral tahun depan aku kene menempoh situasi keje yg baru yg tentunya lebeh mencabar & menguji kesabaran. Tp aku nk positipkan diri. Part aku x banyak yg berubah. Olmos de same, cuma task2 tertentu akan sedikit berkurang. Aku nk amik cabaran bos tok close 5 fail setaun. Bunyi nyer cam sket jer kan. Tp aku & kawan2 pejabat je yg tau caner azabnyer nk tutop 1 fail. Kesempatan ini nak mengucapkan jutaan terima kasih kepada kawan2 yg selama ini telah bekerja sama & banyak membantu & of coz to all my bosses 41, 38 & 32 yg x jemu2 ngajar & tolong kitowang tiap kali leher ni cam nk kene jerot. Hehe. Sian dowang tau. Asik nk cover anak buah jer. Anak buah plak asik2 wat salah...wat silap, pastuh nk komplen jer memanjang. Tp adat ler tuh...sok2 kalo ada rezeki jd bos (wah...bercita2 tinggi nmpaknya) turn aku plak tolong org bawahan. Yer dak? Tp tu 10 tahun akan dtg nyer citer la kot. Aku pon nk mintak maap ler kat kawan2 & kat bos2 atas salah silap selama setahun kiter bekerja sama ni yer. Kiter bukak buku baru ngan penoh semangat waja. So kiter jupa taun depan plak yer. 



2 comments: